Jahodový punč
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
cl
cukrový sirup
1
dl
voda
1
dl
červené víno
5
cl
jahodová šťava
8
cl
arak
postup
Do hrnčeka nalejeme vodu, sirup, víno, postavíme na oheň a prehrejeme takmer na bod varu. Potom pridáme jahodovú šťavu. Nahrejeme pohár a vlejeme doň pripravenú tekutinu, prilejeme arak a podávame. (Cukrový sirup pripravíme tak, že povaríme vodu s kryštálovým cukrom v pomere 1/2 kg cukru a 3/8 litra studenej vody).
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.