" Eintopf" zo zelenej fazuľky a zemiakov
nízka
náročnosť
ingrediencie
750
g
fazuľa
1
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
500
g
zemiaky
trochu
soľ
trochu
korenie
2
ks
paradajka
postup
1.
Najprv očistíme struky. Odrežeme konce a stiahneme vlákna, potom struky dôkladne umyjeme a pokrájame na malé kocky.
2.
Zemiaky olúpeme, veľké pokrájame, malé necháme v celku. Spolu s fazuľkou ich pridáme do hrnca.
3.
Pridáme pokrájané paradajky, 1-2 šálky vody a necháme variť. Osolíme a okoreníme. Na stredne silnom plameni varíme obsah hrnca 40-50 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.