Veterné mlyny
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
lístkové cesto
brusnice
vajce
postup
Lístkové cesto vyvaľkáme na plat, ktorý nakrájame na štvorce s rozmermi asi 8-10 cm. Do stredu štvorcov dáme zavárané brusnice (alebo lekvár) a z každej strany štvorec po uhlopriečke trochu narežeme, ale nie až k náplni. Spojením lícnych rohov vytvoríme veterník. Prenesieme na plech vyložený papierom na pečenie, potrime vyšľahaným vajíčkom a upečieme do zlata.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.