Cannelloni plnené mletým mäsom
nízka
náročnosť
ingrediencie
cestoviny cannelloni
400
g
mleté mäso
30
g
maslo
1
zväzok
mladá cibuľka
2
strúčiky
cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
400
g
sterilizované rajčiaky
1
dl
suché biele víno
čerstvá medovka
200
g
mozzarella
postup
1.
Na rozohriatom masle opražíme cibuľku nakrájanú najemno, pretlačený cesnak, osolíme, okoreníme a premiešame.
2.
Pridáme zomleté mäso a za občasného miešania udusíme počas 20 minút.
3.
Pridáme nakrájane rajčiaky,víno, nasekanú medovku a dusíme ešte 10 minút.
4.
Cestoviny zohrievame 5 minút nad parou a naplníme pripravenou plnkou. Trochu plnky odložíme.
5.
Naplnené cestoviny vložíme do vymasteného pekáča, potrieme odloženou plnkou, obložíme plátkami mozzarely a vo vyhiratej rúre necháme zapiecť kým sa syr roztopí.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.