Bravčová panenka plnená paprikou
4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčová panenka
štipiek
soľ
štipiek
mleté biele korenie
štipiek
mlerá rasca
2
ks
farebná paprika
trochu
olej
5
plátkov
slanina
trochu
mäsový vývar
postup
1.
Papriku umyjeme, pokrájame na širšie pásiky, osolíme, okoreníme, dáme na plech vyložený papierom na pečenie a pokvapkáme olejom. V rúre pri teplote 180°C zapečieme. Vyberieme a necháme vychladnúť.
2.
Mäso umyjeme, osušíme a naklepeme na plát. Osolíme, okorením, posypeme rascou a obložíme plátkami slaniny. Na slaninu uložíme zapečenú papriku a mäso zrolujeme. Zabalíme do olejom potretého alobalu, vložíme do zapekacej misy, podlejeme vývarom a pečieme vo vyhriatej rúre. Podávame s pečenými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.