Pridať recept

Špenátová polievka Bonduelle

ingrediencie

1 PL
olej
1 ks
pór
1 ks
zemiaky
3/4 ml
zeleninový vývar
2 kocky
mrazené špenátové listy Bonduelle
100 ml
smotana
1 strúčik
cesnaku
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
muškátový oriešok
štipiek
soľ

postup

Pór očistíme, nakrájame na kolieska a speníme na oleji. Pridáme nahrubo nastrúhaný surový zemiak a spolu asi 5 minút opekáme. Zalejeme vývarom, pridáme špenátové kocky a varíme asi 10 minút. Odstavíme, rozmixujeme ponorným mixérom, prilejeme smotanu, dochutíme prelisovaným cesnakom, korením, soľou a muškátovým orieškom. Ozdobíme krutónmi a pórom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať