FOTORECEPT: Domáca mäsová nátierka
stredná
náročnosť
ingrediencie
3
kg
rajčina
1
kg
paprika
1
kg
mleté bravčové mäso
1
kg
cibuľa
150
g
cukor
100
g
soľ
500
g
horčica
400
ml
olej
5
ks
feferónka
postup
1.
Všetky suroviny pomelieme na mäsovom mlynčeku a varíme v hrnci dve hodiny. Je potrebné dodržať čas varenia, aby sa prebytočná voda vyparila... inak bude nátierka riedka.
2.
Po dvoch hodinách odstavíme a pridáme olej a horčicu, poriadne premiešame a necháme trochu vychladnúť. Potom zmes rozmixujeme v robote na hladkú kašu a plníme do pohárov. Sterilizujeme 10 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.