Bravčové obličky na slivovici
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčové obličky
2
ks
cibuľa
3
PL
olej
trochu
mleté čierne korenie
trochu
drvená rasca
trochu
majorán
trochu
vegeta
1
ČL
mletá červená sladká paprika
1
PL
hladká múka
soľ
1/2
dl
slivovica
postup
1.
Z obličiek vyrežeme kanáliky a umyjeme ich. Pokrájame na menšie časti, zalejeme vriacou vodou a potom precedíme.
2.
Na menšie časti pokrájanú cibuľu opražíme na rozohriatom oleji, pridáme k nej pokrájané obličky a opražíme ich. Posypeme paprikou, múkou, premiešame a podlejeme vodou.
3.
Pridáme postupne všetky koreniny a dusíme, kým nie sú obličky mäkké. Ku koncu pridáme slivovicu a trochu povaríme. Môžeme podávať s ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.