Pridať recept

Rezne s bravčovým mozočkom

ingrediencie

1 kg
bravčové stehno alebo karé
400 g
bravčový mozoček
200 g
cibuľa
mleté čierne korenie
250 g
olej
100 g
hladká múka
3 ks
vajce
1 dl
mlieko
200 g
strúhanka
30 g
soľ

postup

Zo stehna nakrájame rezne, ktoré naklepeme. Na drobno nakrájanej cibuli opražíme mozoček. Takto pripravenou zmesou natrieme rezne. Takto pripravené ich obalíme v múke, rozšľahanom vajci a nakoniec v strúhanke. Rezne vyprážame na rozpálenom oleji z oboch strán. Ako prílohu môžeme servírovať opekané zemiaky, zemiakovú kašu alebo šalát.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...