FOTORECEPT: Bárdyho bruschette al pomodoro e oliva
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
cherry paradajky
70
g
sušené paradajky
4
hrste
olivy
1
hrsť
čerstvá bazalka
4
PL
extra panenský olivový olej
2
štipky
chilli korenie
2
KL
soľ
4
strúčiky
cesnaku
hrianky
postup
1.
Tak toto je náš azetovský šéfkuchár/šéfredaktor Barďas :) To iba tak, pre zoznámenie, milé dámy :)
2.
Najprv si nakrájate na štvrtinky cherry paradajky, olivy a sušené paradajky. Prebytočnú vodu z paradajok vylejeme.
3.
V mise všetko spolu zmiešame.
4.
Potom si nasekáme cesnak. Rada od Bárdyho: "Keď máte cesnak s chuťou a šťavou, stačia 4 strúčiky, ak sú bez chuti a šťavy, kľudne dajte aj desať :)"
5.
Čerstvú bazalku tiež nasekáme na drobno, a tak ako cesnak ju primiešame k zvyšnej zelenine.
6.
Pridáme olivový olej (nešetríme) !
7.
Na koniec osolíme podľa chuti a pridáme chilli.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.