Ovsená kaša
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
ml
smotana na šľahanie
600
ml
mlieko
120
g
ovsené vločky
50
g
vlašské orechy
60
g
krupicový cukor
100
g
sušené slivky
soľ
postup
1.
Necháme zovrieť mlieko so štipkou soli, pridáme ovsené vločky a prudko varíme za stáleho miešania 2 minúty a následne teplotu zmiernime a varíme vločky domäkka asi 10 minút.
2.
Cukor vmiešame do horúcej ovsenej kaše a pridáme posekané orechy a sušené slivky. Ovsenú kašu servírujeme horúcu v hlbokých tanieroch a polejeme ju smotanou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.