Pridať recept

Grilovaný losos s cestovinou

ingrediencie

600 g
losos
200 ml
suché biele víno
1 ks
citrón
1 KL
bazalka
1 KL
oregano
štipiek
mleté čierne korenie
trochu
olivový olej
štipiek
soľ

postup

Rybu umyjeme, dáme do hlbšej nádoby, zalejeme suchým bielym vínom šťavou z citróna a na chladnom mieste necháme 2 hodiny. Grilovaciu panvicu potrieme olejom a dáme zohriať do vyhriatej rúry. Odležanú a osušenú rybu potrieme olejom, okoreníme, posypeme bylinkami a grilujeme 5 minút z každej strany. Posolíme a podávame s cestovinou a dusenou zeleninou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bazalkové pesto
Máte radi pesto? Teraz si ho môžete pripraviť vo veľkom! Overený TRIK, ako ho udržať dlhšie čerstvé
Aromatickú omáčku rozmixujete rýchlo a jednoducho len z niekoľkých surovín. Ale čo ak ste si zelenej delikatesy...
Losos na mnoho spôsobov: Vyskúšajte tieto recepty na chutné a rýchle jedlá z delikátnej ryby
Losos na tie najchutnejšie spôsoby: Stačí poznať túto malú fintu a podarí sa vždy na jednotku, tajomstvo prezradili šéfkuchári!
Losos je považovaný za dôležitý zdroj cenných živín a zdravých tukov a zároveň je to veľmi chutná ryba...
Znova všetko zle: Trháte listy bazalky? V žiadnom prípade to už nerobte!
Znova všetko zle: Trháte listy bazalky? V žiadnom prípade to už nerobte!
Aj vy zvyknete lístky bazalky trhať prstami? Toto je dôvod, prečo to už nikdy nerobte!
Losos
Čo sú biele škvrny na pečenom lososovi? Je lepšie to vedieť
Losos je ryba, ktorá sa teší obrovskej obľube a neodrádza ju ani jeho cena. Jeho konzumácia v akejkoľvek forme...
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Pre tých, ktorí tvrdia, že bez mäsa nie je pravé grilovanie, máme zlú (alebo dobrú) správu - nie je to pravda!...
TOP
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín,
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Túžite mať na grilovačke špeciality, ktoré chutia vynikajúco a rovnako dobre aj vyzerajú? Stačí dodržiavať...