FOTORECEPT: Ríbezľovo-lieskovcový koláč
5
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
vajce
80
g
oriešky lieskové mleté
3
PL
múka polohrubá
3
PL
kryštálový cukor
50
ml
horúca voda
postup
2.
Žĺtky s cukrom vyšľaháme do penista a pridáme preosiatu múku (kypriaci prášok nedávam).
3.
Vlejeme horúcu vodu a pridáme pomleté lieskovce.
5.
Cesto dáme do olejom vymastenej okrúhlej formy, použila som formu s priemerom 24cm a pridáme ríbezle.
6.
Dáme do vyhriatej rúry a pečieme (pri plynovej, tretí stupeň) tých 30- 35 minút (skúšame potom špajdlou, ak sa cesto neprilepí, je upečené)
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.