Jablková nátierka s javorovým sirupom
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
6
ks
jablko
1/2
hrnček
kokosový tuk
1/4
hrnček
javorový sirup
1/4
ČL
morská soľ
1
ČL
mletá škorica
postup
1.
Rúru zahrejeme na 190°C. Plech vyložíme papierom na pečenie. Jablká očistíme a nakrájame na tenšie plátky, ktoré poukladáme na plech. Kokosový tuk, javorový sirup, soľ a škoricu dáme na panvicu a za stáleho miešania zahrejeme, potom hneď stiahneme z ohňa.
2.
Zmes nalejeme na jablká a premiešame. Pečieme 20-25 minút, aby boli jablká mäkké a ľahko opečené. Vyberieme z rúry, necháme vychladnúť a potom všetko opatrne prenesieme do mixéra. Miešame, kým nie je zmes hladká, podľa potreby doriedime vodou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.