FOTORECEPT: Čevapčiči
6
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
bravčové mäso
200
g
hovädzie mäso
2
strúčiky
cesnaku
2
ks
cibuľa
soľ
mleté čiere korenie
mletá červená paprika
majoránka
postup
Balkánska klasika, ktorú si nevieme predstaviť bez horčice a plátkov cibuľky.
1.
Mäso pomelieme a premiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, prelisovaným cesnakom, soľou, korením a paprikou. Na pomúčenej doske z hmoty vytvarujeme valčeky so špajdlou v strede.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.