Bravčové závitky parmentier
90
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
bravčové filé
130
g
klobása
500
g
zemiaky
1/2
dl
biele víno
1
PL
paradajková kaša
20
g
bravčová masť
bylinková zmes
1
ks
cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
postup
Zoberieme si bravčové filé, ktoré si pokrájame na širšie tenké plátky. Naklepeme ich a osolíme. Plnku z klobás sme ochutili posekanou cibuľou a bylinkovou zmesou a následne to rozotrieme na každý jeden plátok. Plátky stočíme, previažeme niťou a dáme ich na bravčovú masť piecť až do zlatistá. Dáme ešte soli, korenia a podlejeme vínom. Za častého miešania dusíme cca 1 hodinu. Zemiaky si zatiaľ pokrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode. Na konci vyberieme hotové závitky, odstránime nite a podávame hotové so zemiakmi.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.