Pečená hus
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
hus
soľ
majorán
postup
1.
Očistenú a vypitvanú hus umyjeme, zvnútra posypeme majoránom, osolíme a dáme do pekáča.
2.
Podlejeme vodou a prikrytú dusíme vo vyhriatej rúre 1 hodinu. Odkryjeme a za občasného polievania výpekom dopečieme.
3.
Ak je hus veľmi mastná, z výpeku zberáme masť, aby sa zbytočne neprepaľovala. Podávame so zemiakovými lokšami.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.