Kotlíkový guláš z troch druhov mäsa
stredná
náročnosť
ingrediencie
150
g
hovädzie mäso
150
g
bravčové mäso
150
g
baranie mäso
50
g
masť
soľ
2
ks
cibuľa
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
mäsový vývar
400
g
zemiaky
4
ks
rajčiak
2
strúčiky
cesnaku
majorán
postup
1.
Mäso pokrájame na menšie kúsky. Hovädzie mäso opražíme v rozohriatej masti a neskôr pridáme bravčové a baranie mäso. Opražíme, osolíme, pridáme nadrobno posekanú cibuľu a speníme.
2.
Poprášime mletou červenou paprikou, okoreníme a podlejeme mäsovým vývarom. Keď bude mäso polomäkké, pridáme očistené a pokrájané zemiaky, zalejeme vodou a uvaríme takmer do mäkka.
3.
Potom pridáme pokrájané rajčiaky a dovaríme. Guláš ochutíme majoránom a rozotretým cesnakom.
Podobné recepty
Lepkavé zemiakové cesto? Naučte sa jednoduchý trik a zemiakové gule budú krásne jemné, hladké a nadýchané
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.