Cannelloni plnené mletým mäsom
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
cestoviny cannelloni
400
g
mleté mäso
30
g
maslo
1
zväzok
mladá cibuľka
2
strúčiky
cesnaku
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
400
g
sterilizované paradajky
100
ml
biele suché víno
trochu
čerstvá medovka
200
g
mozzarella
postup
Na rozohriatom masle opražíme cibuľku nakrájanú na kolieska, pretlačený cesnak, osolíme, okoreníme, pridáme zomleté mäso a za občasného premiešania dusíme 20 minút. Potom pridáme nakrájané paradajky, víno, nakrájanú medovku a ešte 10 minút dusíme. Cestovinu zohrievame nad parou a naplníme pripravenou plnkou. Naplnenú cestovinu vložíme do vymasteného pekáča, obložíme plátkami mozzarelly a vo vyhriatej rúre zapekáme, až kým sa syr neroztopí.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.