Bravčová pochúťka
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčové mäso
120
g
šunka
80
g
kuracia pečeň
120
g
údený syr
30
g
cibuľa
50
g
hladká múka
trochu
soľ
trochu
olej
trochu
feferónka
postup
1.
Z mäso urobíme hrubšie rezne, naklepeme ich a osolíme. Na panvici si zohrejeme olej a do neho pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, nákrajanú pečeň, šunku, syr a feferónky. Všetko chvíľu opražíme.
2.
Takto pripravenú plnku poukladáme na rezne, preložíme ich a okrajíme spojíme špáradlom, aby plnka nevyšla von. Rezne z oboch strán obalíme v múke a na oleji ich pomaly opekáme.
3.
Keď je mäso mäkké, tak ho vyberieme. Do zvyšného výpeku pridáme múku rozmiešanú v troche vody, rezne potom vložíme naspäť do šťavy a necháme ju prevrieť. Podávame so zemiakovou kašou, zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.