Údené mäso so zemiakovou kašou
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
zemiaky
2
ks
kyslé jablko
1
ks
cibuľa
trochu
olej
3
PL
maslo
200
ml
mlieko
štipiek
soľ
600
g
údené karé
postup
Zemiaky očistíme, uvaríme a čiastočne scedíme, popučíme a dobre vymiešame. Mlieko prevaríme maslom, soľou a postupne zamiešame do zemiakov. Očistené jablká rozvaríme s trochou vody na kašu, pridáme k zemiakom a vymiešame dohladka. Cibuľu nakrájame nadrobno, opražíme na oleji doružova a vylejeme na kašu. Mäso umyjeme a uvaríme. Polovychladnuté nakrájame na plátky a podávame s kašou.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.