Lievance so zeleninou
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
zelenina
150
g
hrubá múka
10
g
droždie
1
ks
vajce
2
dl
mlieko
50
g
šampiňóny
1/2
ks
cibuľa
30
g
masť
tuk na vyprážanie
soľ
postup
1.
Mrkvu, hrášok, karfiol, petržlen a zeler pokrájame na malé kúsky a dáme uvariť do osolenej vody. Z múky, droždia, vajca, mlieka a zo soli pripravíme redšie cesto, ktoré môžeme podľa potreby rozriediť vývarom zo zeleniny.
2.
Do cesta pridáme uvarenú zeleninu a pokrájané šampiňóny udusené na cibuli a masti. Z tejto vzniknutej zmesi upečieme v rozohriatom tuku lievance z obidvoch strán.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.