Grilované pstruhy v horčicovej kôrke
nízka
náročnosť
ingrediencie
6
ks
pstruh
soľ
citrónová šťava
čerstvý estragón
4
PL
olej
1
dl
biele víno
2
PL
plnotučná horčica
2
ks
pomaranč
1
ČL
farebné korenie
1
štipka
šalvia
postup
1.
Očistíme si pstruhy, dôkladne opláchneme, osušíme a na každom boku párkrát narežeme. Ryby na povrchu aj vo vnútri osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Lístky estragónu vložíme do zárezov.
2.
Olej, víno, horčicu a pomarančovú šťavu rozmiešame v mise, pridáme roztlčené farebné korenie a štipku šalvie. Pstruhy položíme na rošt, potrieme marinádou a grilujeme dohneda. Otáčame ich a opakovane potierame marinádou, aby sa vytvorila kôrka.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.