Rybací guláš
4
porcie
75
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
cibuľa
250
g
farebná paprika
2
ks
nové zemiaky
2
ks
paradajka
400
g
mrazená ryba
soľ
gulášové korenie
mleté čierne korenie
mletá červená sladká paprika
olej
zemiakové gnocchi
postup
Na oleji speníme na drobno pokrájanú cibuľu. Pridáme nakrájané farebné papriky, posolíme, poprášime mletou červenou paprikou a spolu opečieme. Zalejeme teplým vývarom, ochutíme gulášovým korením a uvedieme do varu. Vložíme na kúsky pokrájané paradajky, ktoré sme zbavili zrniečok a 10 minút pod pokrievkou varíme. Potom pridáme kúsky mrazenej ryby, na kocky pokrájané zemiaky a spolu dovaríme do mäkka. Podávame so zemiakovými gnocchmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.