Pridať recept

Rybací guláš

ingrediencie

1 ks
cibuľa
250 g
farebná paprika
2 ks
nové zemiaky
2 ks
paradajka
400 g
mrazená ryba
soľ
gulášové korenie
mleté čierne korenie
mletá červená sladká paprika
olej
zemiakové gnocchi

postup

Na oleji speníme na drobno pokrájanú cibuľu. Pridáme nakrájané farebné papriky, posolíme, poprášime mletou červenou paprikou a spolu opečieme. Zalejeme teplým vývarom, ochutíme gulášovým korením a uvedieme do varu. Vložíme na kúsky pokrájané paradajky, ktoré sme zbavili zrniečok a 10 minút pod pokrievkou varíme. Potom pridáme kúsky mrazenej ryby, na kocky pokrájané zemiaky a spolu dovaríme do mäkka. Podávame so zemiakovými gnocchmi.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať