Karfiol v syrovom cestíčku
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
syr
200
ml
mlieko
1
ks
karfiol
2
ks
vajce
4
PL
hladká múka
olej
podravka
soľ
korenie
postup
1.
Očistíme karfiol a rozoberieme ho na dieliky a povaríme v posolenej vode. Potom ho precedíme, necháme odkvapkať a vychladnúť.
2.
Medzitým zmiešame vajce, mlieko, hladkú múku, korenie a podravku na husté cestíčko, do ktorého na záver primiešame postrúhaný syr. Karfiol obalíme v cestíčku, ihneď dáme do rozohriateho oleja a budeme smažiť zo všetkých strán do zlata. Servírujeme s uvarenými zemiakmi a šalátom z čerstvej zeleniny.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.