Roštenka na smotane
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
roštenka
soľ
mleté čierne korenie
hladká múka
mletá červená paprika
olej
1
ks
cibuľa
3
ks
sladkokyslá uhorka
2
ks
sardely
80
g
maslo
1,5
dl
kyslá smotana
1
PL
horčica
2
dl
zeleninový vývar
postup
Mäso umyjeme, osušíme, pokrájame na rezne, mierne naklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme v múke rozmiešanej s mletou paprikou a z oboch strán opečieme na rozohriatom oleji. Cibuľu a uhorky pokrájame nadrobno, pridáme sardely rozmiešané s maslom, premiešame a zmesou potrieme opečené roštenky. Trochu podlejeme vývarom, prikryjeme a dusíme domäkka. Nakoniec zahustíme smotanou rozšľahanou s horčicou a ešte niekoľko minút povaríme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.