Rezance so šunkou a maslom
nízka
náročnosť
ingrediencie
350
g
široké rezance
250
g
šunka
60
g
maslo
100
g
tvrdý syr
100
g
hrášok
trochu
cibuľka jarná
podľa chuti
soľ
trochu
pažitka
postup
1.
Rezance si uvaríme v osolenej vriacej vode, scedíme ich a nechám odkvapkať. Šunku pokrájame na menšie kúsky, prudko opražíme na roztopenom masle, potom pridáme hrášok. Na panvicu pridáme rezance. Všetko osolíme a zľahka premiešame, pár minút opekáme.
2.
Dobré je podávať s jarnou cibuľkou, postrúhaným syrom, a posekanou pažítkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.