Sedliacka praženica
nízka
náročnosť
ingrediencie
50
g
údená slanina
2
ks
cibuľa
100
g
domáca klobása
8
ks
vajce
100
g
tvrdý syr
podľa chuti
soľ
trochu
pažitka
postup
Slaninu si nakrájame na menšie kúsky a opečieme na panvici. Nadrobno pokrájanú cibuľu pridáme k slanine a opražíme s klobásou, ktorú sme si pokrájali na kolieska. V miske si rozmiešame vajcia so soľou, s postrúhaným syrom a vlejeme na panvicu, až kým sa vajcia nezrazia. Praženicu podávame s chlebom, posypanú posekanou pažítkou.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.