Parmská šunka s hruškou
4
porcie
12
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
parmská šunka
75
g
parmezán
4
ks
hrušky
1
ks
limeta
85
g
šalátové listy
4
PL
panenský olivový olej
mleté čierne korenie
soľ
postup
1.
Vytlačím šťavu z limety. Hrušky umyjeme, osušíme a rozkrojíme na štvrtinky a vykrojíme jadrovníky. Každú štvrťku ešte prekrojíme. K šťave pridáme plátky hrušiek, mierne okoreníme a zľahka premiešame.
2.
Potrháme šalátové listy , dobre ich prepláchneme a osušíme. Väčšie listy prekrojíme alebo potrháme, rozložíme ich na taniere. Na vrch naaranžujeme šunku, hrušky a plátky parmezánu. Pokvapkáme olivovým olejom a servírujeme.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.