Farfalle so zeleninou
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
cestoviny farfalle
100
g
parmezán
3
PL
olivový olej
3
ks
farebná paprika
4
strúčiky
cesnaku
1
ks
cukina
1
ks
cibuľa
100
ml
biele víno
2
ks
paradajka
mleté čierne korenie
soľ
bazalka
mäta
tymian
petržlenová vňať
roketa
postup
1.
Na oleji opražíme na rezančeky pokrájané papriky, cesnak, cukinu, cibuľu a po chvíľke pridáme aj olúpané a pokrájané paradajky a krátko podusíme. Okoreníme, osolíme a pridáme pokrájané bylinky, prilejeme biele víno a dusíme do zhustnutia.
2.
Cestoviny uvaríme v posolenej vode al dente, potom ich precedíme a necháme odkvapkať. Dobre ich premiešame so zeleninovou zmesou a posypeme pokrájanou petržlenovou vňaťou. Postrúhaný syr servírujeme zvlášť.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.