Domáca fašírka
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
bravčové mäso
150
g
hovädzie mäso
150
g
teľacie mäso
50
g
údené mäso
1
ks
žemľa
štipiek
mleté čierne korenie
1
strúčik
cesnaku
trochu
majorán
štipiek
soľ
2
ks
vajce
trochu
strúhanka
80
g
slanina
80
g
masť
trochu
hladká múka
postup
Mäso pokrájame na kúsky a dvakrát zomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme pokrájanú žemľu namočenú vo vode a vytlačenú, soľ, mleté čierne korenie, majorán, roztlačený cesnak, vajcia a slaninu pokrájanú nadorobno. Zmes dobre premiešame, podľa potreby zahustíme strúhankou a sformujeme placky, ktoré potrieme rozšľahaným vajcom, obalíme strúhankou a v rozpálenej masti alebo oleji vyprážame.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.