Pridať recept

Pangasius plnený špenátom

ingrediencie

4 ks
pangasius filety
500 g
špenátové listy
200 g
syr
muškátový orech
soľ
korenie
olej
paprika

postup

Špenát sparíme, necháme odkvapkať a vychladnúť. Do špenátu nastrúhame muškát, osolíme, okoreníme a zmiešame s nastrúhaným syrom. Touto zmesou plníme filety pangasiusa, stočíme a poukladáme do vymastenej misy z jenského skla. Upečieme do chrumkava ( cca. 20 minút pri 220 °C). Môžme podávať s varenými zemiakmi a dozdobiť napríklad červenou paprikou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
3 delikátne rizotá plné farieb a chutí
3 delikátne rizotá plné farieb a chutí
Chutné špenátové, mrkvové a cviklové rizoto. To naj z čerstvých a farbami hýriacich surovín.
Špenát a vajíčko
Privítajte jar s 10 špenátovými delikatesami
Desať inšpirácií na špenátové pochúťky, ktorým skrátka neodoláte.
Root vegetables
Viete, ktorú zeleninu by ste mali mať počas leta doma? Pozrite sa, či máte aspoň jednu!
Lokálnu zelenina je zdravá, dokonale čerstvá a nemusí sa dovážať. Viete ktorých päť superpotravín v lete...
Špenát je super! Zelená nátierka pre vaše zdravie
Špenát vykupujem na trhoch vo veľkom. Čerstvé listy chrúmem k polievkam, k obedu len tak. Tuhá a krásna...
Prečo je špenát dokonalým prostriedkom na chudnutie
Prečo je špenát dokonalým prostriedkom na chudnutie
Keď ide o špenát, je čas zahryznúť sa doňho! Nielen preto, že jeho listy posilňujú naše kosti, ale aj preto,...