Treska so zemiakovou kašou
4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
treska
250
g
zemiaky
1
KL
maizena
4
ks
cherry paradajky
trochu
olej
trochu
soľ
trochu
mleté biele korenie
1
ks
šalát
trochu
petržlenová vňať
postup
1.
Plátky ryby osolíme, okoreníme mletým bielym korením a uložíme do vymastenej zapekacej misy. Očistené zemiaky pokrájame a v osolenej vode uvaríme domäkka. Scedíme, pridáme maslo, trochu mlieka a vyšľaháme na hladkú hmotu. Pridáme maizenu, podľa chuti dosolíme a premiešame.
2.
Hustú kašu natrieme na ochutené kúsky ryby, pokvapkáme olejom a dáme zapiecť do vyhriatej rúry. Tesne pred dopečením pridáme na kúsky pokrájané cherry paradajky a dopečieme.
3.
Podávame so šalátom a porcie posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.