Roláda z mletého mäsa
4
porcie
90
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
200
g
údené mäso
1/2
kocka
maslo
2
PL
listový špenát
2
ks
rožok
2
ks
vajce
4
plátky
hovädzie mäso
1
PL
hladká múka
1
štipka
soľ
1
štipka
korenie
postup
1.
Údené mäso po uvarení pomlieme. Vývar si však odložíme. Špenát opražíme na masle, pridáme mleté mäso, vajcia, korenie a soľ. Rožky namočíme do trochy vývaru a vmiešame do zmesi.
2.
Hovädzie plátky mäsa vyklepeme, pridáme soľ a korenie. Potrieme ich náplňou, zrolujeme a pripevníme špáradlami. Pokvapkáme maslom a dáme do rúry.
3.
Po upečení vyberieme zo šťavy, posypeme múkou a ešte povaríme. Podávame nakrájané na plátky so zemiakmi.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.