Gaštanový krém
nízka
náročnosť
ingrediencie
120
g
práškový cukor
300
ml
smotana na šľahanie
450
g
gaštanové pyré
2
PL
koňak
horká čokoláda
postup
1.
Vyšľaháme si zo smotany šľahačku, ktorá je celkom hustá. Gaštanové pyré roztlačíme vidličkou, následne pridáme aj cukor, koňak a vymiešame spolu do hladka. Potom do zmesi zapracujeme pripravenú šľahačku.
2.
Krém dáme do misiek alebo pohárikov a prikryjeme ich alobalom. Vložíme ich do mrazničky, kde ich necháme aspoň 3 hodiny. Pred servírovaním môžeme krém ozdobiť čokoládou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.