Drobková polievka s mäsovými knedličkami
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kura
1
ks
cibuľa
1
ks
rožok
3
ks
zemiaky
čierne korenie
nové korenie
vegeta
petržlenová vňať
postup
1.
Kura vykostíme, kosti a krídla dáme povariť do 2 litrov vody spolu s koreňovou zeleninou, cibuľou (celou alebo pokrájanou na kolieska), petržlenovou vňaťou, niekoľkými guľôčkami čierneho korenia a 2 guľôčkami nového korenia.
2.
Na mäsové knedličky si pripravíme zmes z pomletej kože a pŕs, 2 - 3 vajíčok a 1 navlhčeného rožka. Túto zmes osolíme, pridáme vegetu, podľa chuti okoreníme a nakoniec pridáme nadrobno posekanú petržlenovú vňať.
3.
Polievku uvedieme do varu a vložíme do nej mäsové knedličky. Na miernom ohni povaríme 30-40 minút (podľa veľkosti knedličiek). Pred dovarením pridáme na kocky pokrájané zemiaky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.