Ovocná bublanina
35
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
vajce
1
šálka
kryštálový cukor
1
šálka
mlieko
2
šálky
polohrubá múka
1
ks
prášok do pečiva
1
ks
vanilkový cukor
1/2
šálka
olej
740
ml
broskyňový kompót
postup
1.
Vajcia, kryštálový cukor a vanilkový cukor vyšľaháme, po lyžiciach pridáme olej, prilejeme vlažné mlieko, múku zmiešanú s práškom do pečiva. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. 1 šálka - 300 ml
2.
Broskyňový kompót scedíme /alebo aký kompót máme/, pokrájame na menšie kúsky, posypeme múkou /aby nekleslo na spodok/ poukladáme rovnomerne po povrchu a upečieme.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
BlazenaSadovska
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.