Grilovaný Encián s medovými toastami
2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
70
g
rukola
20
ks
cherry paradajky
6
ks
toastový chlieb
1/2
ks
citrón
6
KL
med
2
ks
plesňový syr
4
kvapky
olivový olej
postup
1.
Očistíme si rukolu a cherry paradajky. Rukolu rozdelíme na dva tanieriky a nakrájame cherry paradajky na polovičky.
2.
Medzi tým na rozohriatej panvici (bez oleja, bez masti) opečieme toast z oboch strán. Opečené toasty natierame z jednej strany medom podľa vlastnej chuti.
3.
Na tej istej panvici bez oleja pripravíme encián. Z oboch strán ho ugrilujeme.
4.
Hotový encián uložíme na tanier a hneď podávame. Po rozkrojení syra sa vnútro krásne roztečie.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.