Fotorecept: Zapekané rezne
4
porcie
75
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
bravčový rezeň
8
plátkov
údené mäso
8
plátkov
tvrdý syr
1
ks
cibuľa
1
ks
paradajka
500
ml
sladká smotana
200
ml
kyslá smotana
2
PL
olej
1
KL
grilovacie korenie
1
štipka
mleté čierne korenie
1
štipka
soľ
postup
1.
Mäso naklepeme posypeme grilovacím korením a opečieme na oleji z obidvoch strán.
2.
Do výpeku dáme pokrájanú cibuľu, paradajku a obrezky z údeného mäsa a spolu podusíme.
3.
Opečené mäso dáme do zapekacej misy, naň rozložíme cibuľovú zmes.
4.
Na to položíme plátky údeného mäsa, podlejeme trochou vody, zakryjeme alobalom a dáme piecť do rúry na 30 minút.
5.
Potom vyberieme z rúry a na každý kúsok dáme plátok syra a zalejeme rozmiešanými smotanami so soľou a korením a dáme na 30 minút už odokryté zapiecť.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.