Kuracie rezance na ananáse s karí
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
kuracie prsia
1
konzerva
ananás
4
PL
olej
2
KL
cukor
1
KL
kari korenie
3
strúčiky
cesnaku
1
ks
citrón
1
ks
žltá paprika
1
PL
obilný škrob
podľa chuti
soľ
100
ml
suché biele víno
postup
Kuracie prsia narež na tenké pásiky a osoľ. Na horúcom oleji ich opeč do biela. Pridaj koreniny, šťavu z ananásu, na nej udus mäso domäkka. Keď je mäso mäkké, vlož na kocky pokrájaný ananás a papriku. Posyp obilným škrobom, dobre zamiešaj a podlej vínom. Nechaj dobre prevrieť, dochuť citrónovou šťavou a strúhanou citrónovou kôrou. Hodí sa k nim dusená ryža.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.