FOTORECEPT: Domáci hamburger
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
mleté mäso
1
ks
vajce
2
ks
cesnakové strúčik
1
ks
cibuľa
strúhanka
4
ks
žemľa
4
lístky
ľadový šalát
4
ks
plátkový syr
kečup
tatárska omáčka
soľ
mleté čierne korenie
korenie na mleté mäso
postup
1.
Pripravíme si mäso. Pomleté mäso zmiešame s vajíčkom, trochou strúhanky, pretlačeným cesnakom a nakrájanou cibuľou. Dochutíme soľou, čiernym korením a korením na mleté mäso. Vytvarujeme tenké fašírky, ktoré obalíme v strúhanke. Vypražíme z oboch strán do zlatista.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
helkahelenka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.