FOTORECEPT: Pikantné šampiňóny na víne so zelerovým pyré
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
zeler
4
ks
mrkva
2
ks
špagetová cuketa
10
ks
šampiňóny
1
ks
cibuľa
1
PL
maslo
1
dl
červené víno
1
ks
chilli paprička
soľ
mleté čierne korenie
olivový olej
postup
1.
Na oleji speníme cibuľku a pridáme očistenú a na kolieska nakrájanú cuketu, mrkvu a umyté šampiňóny. Restujeme asi 5-10 minút do sklovita a potom pridáme nasekanú čili papričku a 2KL sójovej omáčky.
2.
Na záver polejeme všetko 1dl červeného suchého vína a dosolíme podľa chuti.
3.
Medzitým si v slanej vode uvaríme zeler, vodu scedíme a pridáme 2 PL masla.
4.
Rozmixujeme ponorným mixérom do hladka a servírujeme s dusenými šampiňónmi.
5.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.