Cesnakové šampiňóny
2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
čerstvé šampiňóny
2
PL
olivový olej
4
strúčiky
cesnaku
1/2
ks
citrón
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1
zväzok
nasekaná petržlenová vňať
postup
1.
Šampiňóny poriadne oškrabeme a nakrájame na väčšie kusy. Vo veľkej panvici na rozpálenom oleji ich krátko opražíme a keď začnú hnednúť pridáme na kolieska nakrájaný cesnak.
2.
Šampiňóny dochutíme soľou, korením, pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme nasekanou vňaťou. Podávame ich s čerstvým chlebom.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.