Jahodová marmeláda
35
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
čerstvé jahody
1
kg
krupicový cukor
2
KL
kyselina citrónová
postup
1.
Jahody najskôr očistíme, umyjeme a necháme odkvapkať. Potom ich poriadne popučíme, vložíme do hrnca spolu s kyselinou citrónovou a cukrom.
2.
Zmes privedieme k varu a na miernom ohni varíme cca 5 minút. Potom ju odstavíme a plníme do pohárov. Poriadne ich uzavrieme a na 5 minú otočíme hore dnom.
3.
Prípadne sterilizujeme, aby sme mali väčšiu istotu, že marmeláda dlhšie vydrží.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.