Pridať recept

Pizza závin

ingrediencie

1 ks
lístkové cesto
200 g
paradajkový pretlak
1 ks
cibuľa
200 g
šunka
400 g
syr Eidam
2 strúčiky
cesnaku
1 štipka
talianské korenie

postup

1.
Cesto vyvaľkáme, potrieme ho pretlakom, posypeme nadrobno nakrájanou cibuľou. Poukladáme plátky šunky, pridáme nahrubo nastrúhaný syr, pretlačený cesnak a korenie.
 
2.
Naplnený plat cesta zabalíme ako klasický jablčný závin. Potom ho položíme na plech a a vložíme do vopred vyhriatej rúry. Pečieme pri 200 stupňoch asi 20 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
ivetabobotova
19.2.2013 10:34 | |
+2 -0
je to velmi chutné ja som to už piekla a to ma len tak napadlo a teraz je tu aj Váš recept je to super (y)
Anonymný nick
10.1.2013 13:59 | |
+13 -7
Celé zle. Prečo sa to volá pizza, keď to nemá z pizzou nič spoločné? Listkové cesto? Aidam? Pretlak? Talianske korenie? Preboha ľudia, už sa naučte variť...
Anonymný nick
9.1.2013 20:18 | |
+3 -2
jeeej mňamky...ten som robila:) tiež je fajn takýto závin narezať zasurova a na jednotlivé kolieska dať ešte tavený syr...ten sa tak fantasticky rozleje...perfektná pochúťka..len odporúčam..
Podobné články
Pizza cesto
TOP 3 cestá na pizzu
Zistite, ktoré cesto je ten najlepší odrazový mostík k dokonalému kúsku pizze.
Chlieb ako pizza
10 neodolateľných receptov, inšpirovaných talianskou PIZZOU
Keď máte chuť na pizzu, ale viete, že ju nezjete celú..., skúste jeden z nasledujúcich receptov.
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov,...
Videorecept: Chrumkavá cuketová pizza
3x zdravá a ľahká pizza bez múky
Už nemusíte mať výčitky, keď zjete celú pizzu na posedenie.
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
A čo vy? Ochutnávate surové cesto počas vianočného pečenia? Toto je dôvod, prečo by ste tak už nemali robiť!